ORDU / FATSA - Dumlupınar İlkokulu

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Hür ŞAHİN KAYA nın yürüttüğü  ''KONTROL SENDE/ YOU HAVE THE CONTROL'' adlı e twinning projesi...

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmenin Hür Şahin Kaya nın yürütmüş olduğu Rakam Yetenekleri adlı e Twinnig projesi...

Şbt

Okulumuz öğretmenleri Rümeysa KILIÇ, Neşe İRİÇ, Musa Akça, Fatmanur Sarıoğlu Cinbaş ve Okul Müdürümüz Ercan Şahin tarafından yazılan Dezavantajlı Öğrencilerle Floortime başlıklı Erasmus projesi için oluşturulmaya başlanılan proje uygulama alanımız.

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI YAYINLANDI.

Haz

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan ESEP eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla 2023-2024 eTwinning Okulu olmaya hak kazandı.

Yürüttüğümüz başarılı eTwinning projeleri ile daha önce aldığımız Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketlerinin ardından  eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.