ORDU / FATSA - Dumlupınar İlkokulu

RAKAM YETENEKLERİ

Rakam Yetenekleri

Okulumuz Rehber Öğretmenin Hür Şahin Kaya nın yürütmüş olduğu Rakam Yetenekleri adlı e Twinnig projesi ile;

Özellikle özel ihtiyaçları olan öğrencilerin sosyal izolasyonunu önlemek için teknolojiye eşit erişim gereklidir. Bu projenin amacı, özel ihtiyaçları olan öğrencileri, özellikle de down sendromu, otizm spektrum bozukluğu, bilişsel bozukluğu olan öğrencileri, potansiyellerini ortaya çıkarmak için teknolojiyi müttefik olarak kullanmaları, yeteneklerini güçlendirmeleri ve yaşam becerilerini (iletişim, matematik, matematik) geliştirmeleri konusunda motive etmek, teşvik etmektir. kendi kendine bakım). Öğrenciler ve öğretmenler kapsayıcı bir ortamda çalışacak ve işbirliği yapacaktır. Amaç, bu basit ve neredeyse ücretsiz araçların öğrenme yöntemlerinin ve günlük yaşamın bir parçası haline gelmesidir. Dijital yeterliliklerini geliştirmek ve akranlarıyla aynı şekilde çalışmak sosyal, duygusal ve eğitim hayatlarını değiştirebilir.

Projemizde 4 Türk ve 2 İtalyan 1 Bulgaristan 1 yunanistan 1 Romanya 1 Litvanya olmak üzere toplam 10 ortaktan oluşmaktadır.

Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 21.02.2024 11:06 - Görüntülenme: 33