ORDU / FATSA - Dumlupınar İlkokulu

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Hür ŞAHİN KAYA nın yürüttüğü  ''KONTROL SENDE/ YOU HAVE THE CONTROL'' adlı e twinning projesi...

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmenin Hür Şahin Kaya nın yürütmüş olduğu Rakam Yetenekleri adlı e Twinnig projesi...

Şbt

Okulumuz öğretmenleri Rümeysa KILIÇ, Neşe İRİÇ, Musa Akça, Fatmanur Sarıoğlu Cinbaş ve Okul Müdürümüz Ercan Şahin tarafından yazılan Dezavantajlı Öğrencilerle Floortime başlıklı Erasmus projesi için oluşturulmaya başlanılan proje uygulama alanımız.

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI YAYINLANDI.

Nis

23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı 103.yıl dönümü ilçe kutlamaları okulumuz koordinatörlüğünde Fatsa 75. Yıl Spor Salonunda gerçekleşti. Kutlama programına;Kaymakamımız Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Öğrencilerimizin ''Halka ile Müzikli Ront'' ve ''Bayrak Ront'' gösterileri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  resim ,şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlenmişti.Okulumuz 3/A sınıfı öğrencisi R***** T***** ilkokullar arası resim yarışmasına katılarak hem il birincisi hem de ilçe birincisi olmuştur. Düzenlenen törenlere katılarak ödüllerini almıştır. Kendisini tebrik eder , başarılarının devamını dileriz.